Over Mij

Om te beginnen zal ik me even voorstellen. Ik ben Stephan Korrel,sportliefhebber en en sportblogger. Vanaf kleins af aan schop ik al tegen een bal. Dit heb ik van mijn vader overgekregen, omdat ik op mijn derde al in de woonkamer met hem aan het voetballen was. De deur van de keuken was dan de goal.

Iets later ben ik op het veld gaan voetballen bij RKSV Leonidas in Rotterdam. Hier heb ik alle selectieteams doorlopen en heb ik zelfs even in het vaandelteam gespeeld. Omdat ik mijn eigen bedrijfje in sportmarketing ben begonnen, had ik op een gegeven moment geen tijd meer om te voetballen. Om toch met voetbal bezig te zijn ben ik nu deze blog begonnen, ook omdat deze goed past bij mijn werk.

Naast voetbal heb ik ook een liefde voor sporten als tennis, basketbal en wielrennen. Eigenlijk vind ik alles leuk om te zien. Vandaar dat ik ook alles bijhoud.

Kijk in ieder geval maar even rustig rond. Als er vragen zijn kun je ze altijd stellen via het contactformulier op de contactpagina of mailen naar info@sportflow4u.nl! Dit is tevens de naam van mijn sportmarketingbedrijf!

Was getekend,

Stephan Korrel

stephankorrel